Megbízónk a légtechnikai iparág meghatározó szereplője. A vállalat 1990 óta működik, ma már 4 telephellyel, több, mint 300 munkatárssal. A fő profil gyártás és kereskedelem, de mellette mérnöki tanácsadást, egyedi termékgyártást, és szervíz szolgáltatást is biztosítanak ügyfeleiknek. Partnereik között megtalálhatóak elsősorban kivitelező cégek, de kórházak, középületek, szállodák, éttermek, egyéb mezőgazdasági és ipari cégek is. Az elmúlt 5 évben töretlenül növekedtek, dinamikus a fejlődés. Cégkultúra szempontjából átmenetben van a cég éppen ennek a növekedésnek köszönhetően, most alakítanak ki új folyamatokat, új szervezeti felépítést. Összességében a hangulat még mindig családias, barátságos, közvetlen. Nekik keresünk most egy fő

Termékmenedzser/Hűtéstechnikai üzletág

munkatársat

(hiv. szám: hűtéstechnika)

 

akinek lehetősége lesz egy nagyon komoly szakembertől a szakma csínját-bínját megtanulni és a feladatkört 6-12 hónapon belül tőle átvenni majd önállóan vinni. Óriási tudás halmozódott fel a cégben az évek alatt, az egyik fő feladat ezt megfelelően prezentálni és megfelelő helyen. A cég missziója, hogy jó környezetet biztosítsanak hosszútávon az embereknek levegő szempontjából és ehhez olyan szakemberekre van szükség, akik úgyszintén elhivatottak ennek az elképzelésnek.

Az ideális jelöltnek van tapasztalata műszaki és értékesítési területen is, tárgyalásokon részt vett, műszaki oldalon mélyen látja, ismeri a dolgokat, képes arra, hogy megértse az ügyféligényeket és ezzel segítse az értékesítési kollegáit. Nem neki kell napi szinten tárgyalni menni, de nagy projektek esetében az értékesítő kollegáját kísérni fogja a megbeszélésekre, hogy megfelelő erőt/tudást tudjanak képviselni ezzel segítve partnereiket.

Elvárások

 • felsőfokú végzettség (épületgépész, gépészmérnök),
 • Angolul írásban, szóban erős,
 • 3-5 év szakmai tapasztalata van folyadékhűtő-, hőszivattyú- és VRF rendszerek alkalmazásainak tervezésében, méretezésében, kivitelezésében, iparágból érkezik
 • személyiségjegyek: nyitott személyiség, világosan kommunikál, kitartó, ki tud állni magáért az ötleteiért, felelősségteljes ember, rugalmas, bírja a változást, amiből most sok van a fejlődés, fejlesztések miatt, gyorsan gondolkozik, gyorsan átlátja a helyzeteket, önálló. Pozitív attitűddel rendelkezik, megoldásorientált és ügyfélközpontú szakember. A szervezet inkább mérnöki cég, visszafogott, nem harsány, ezért egy nyugodt, megfontolt ember illik ide.

 

Aki nyitott, rugalmas, szeret fejleszteni (nem bérgyártás folyik), a korábban megszerzett tudását használni, annak komoly szakmai lehetőségei vannak a cégben. Nincsenek rossz ötletek a cégben, a fejlődés folyamatos. Ha szeretne egy fejlődő, innovatív cégnél dolgozni, ahol van elképzelés, jövőkép, stratégia, ahol a család-munkahely egyensúlyt fent lehet tartani, egy jó kedélyű, jó hangulatú szervezetben küldje el szakmai anyagát részünkre.

Állás, munka területe(i):

 • Mérnök
 • Gépészmérnök
 • Építőipar, Ingatlan
 • Épületgépész

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

 • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Budapest

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Cégnév: GreenSearch Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK