Termékmenedzser

 

A szegedi székhelyű, kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut gyártó Florin Zrt. fiatalos csapata várja azt a lelkes, precíz munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy közgazdász végzettséggel és FMCG marketing területen szerzett minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezz. Munkád során szükséged lesz haladó szintű számítástechnikai ismeretedre és jó prezentációs képességedre. Számítunk kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készségedre, kimagasló elemzőképességedre és analitikus gondolkodásmódodra.

Feladataid közé fog tartozni a helyi piaci feltételek figyelembevételével a márkastratégia kidolgozása, a jövőbeni minőségi és mennyiségi növekedés érdekében új irányelvek kidolgozása. Emellett gondoskodnál a marketing tevékenységek előkészítéséről, kivitelezéséről és ellenőrzéséről, de új termékek bevezetését, kampányok koordinálását is rád bíznánk. Munkakörödet színesítené marketing folyamatok kidolgozása, kiértékelése és a márkaismeretség fejlesztése, továbbá a márkaismeretség, márkajelenlét a marketing-mix minden elemében történő vizsgálása, a marketing költségvetés kezelése. Hozzád fog tartozni a piac és fogyasztói szokások vizsgálata és figyelemmel kísérése. Kreativitásodra számítunk a területhez köthető prezentációk elkészítésekor. Mindemellett piackutatás, a versenytársak piaci helyzetének felmérése, az adatok egy-egy termékkategóriát illető összegyűjtése is feladataid közé fog tartozni.

Elhivatottságodért cserébe hosszú távú munkalehetőséget; tanulási-, fejlődési lehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk.

Amennyiben úgy érzed, hogy elvárásainknak megfelelsz, lelkiismeretes vagy, munkádért 100%-ban felelősséget tudsz vállalni, képes vagy a kétirányú kommunikációra és mindeközben fontosak számodra az emberi kapcsolatok, a pozíció megjelölésével jelentkezz MOST fényképes önéletrajzoddal és motivációs leveleddel a https://florin.hrfelho.hu/ linkre kattintva!

Cégnév: Florin Zrt.
Kapcsolattartó: Hr.
Jelentkezés telefonon: .
Jelentkezés online: szemelyugy@florin.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termékmenedzser Pest megye

A Semmelrock brand alá tartozó beton térburkolati termékek és a szükséges kiegészítők magas szintű alkalmazástechnikai megfelelőségének biztosítása, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE