Termékmenedzser

A szegedi székhelyű, kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut gyártó Florin Zrt. fiatalos csapata várja azt a lelkes, precíz munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy közgazdász végzettséggel és FMCG marketing területen szerzett minimum 3 éves tapasztalattal rendelkezz. Munkád során szükséged lesz haladó szintű számítástechnikai ismeretedre és jó prezentációs képességedre. Számítunk kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készségedre, kimagasló elemzőképességedre és analitikus gondolkodásmódodra.

Feladataid közé fog tartozni a helyi piaci feltételek figyelembevételével a márkastratégia kidolgozása, a jövőbeni minőségi és mennyiségi növekedés érdekében új irányelvek kidolgozása. Emellett gondoskodnál a marketing tevékenységek előkészítéséről, kivitelezéséről és ellenőrzéséről, de új termékek bevezetését, kampányok koordinálását is rád bíznánk. Munkakörödet színesítené marketing folyamatok kidolgozása, kiértékelése és a márkaismeretség fejlesztése, továbbá a márkaismeretség, márkajelenlét a marketing-mix minden elemében történő vizsgálása, a marketing költségvetés kezelése. Hozzád fog tartozni a piac és fogyasztói szokások vizsgálata és figyelemmel kísérése. Kreativitásodra számítunk a területhez köthető prezentációk elkészítésekor. Mindemellett piackutatás, a versenytársak piaci helyzetének felmérése, az adatok egy-egy termékkategóriát illető összegyűjtése is feladataid közé fog tartozni.

Elhivatottságodért cserébe hosszú távú munkalehetőséget; tanulási-, fejlődési lehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk.

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Piacelemző, Piackutató
  • Marketing
  • Márka- és Termékmenedzser

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Szeged

Jelentkezés módja:

Amennyiben úgy érzed, hogy elvárásainknak megfelelsz, lelkiismeretes vagy, munkádért 100%-ban felelősséget tudsz vállalni, képes vagy a kétirányú kommunikációra és mindeközben fontosak számodra az emberi kapcsolatok, a pozíció megjelölésével jelentkezz MOST fényképes önéletrajzoddal és motivációs leveleddel.

Cégnév: Florin Zrt Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termékmenedzser Pest megye

LAN/WAN/WiFi/IT Security projektek műszaki előkészítésének támogatása, koordinálása, dokumentálása, Gyártói konfigurációk, eszközlisták elkészítése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termékmenedzser Pest megye

nyomonköveted az ügyfél- és értékesítési igényeket, versenytársi és piaci elemzéseket végzel, új és módosított termékkoncepciókat, üzleti specifikációkat ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE