Az Ön új cége

Globálisan jelentős jelenléttel rendelkező biztosító és pénzügyi szolgáltató.

Az Ön új pozíciója

Új és meglévő termékek fejleszétével fog foglalkozni. A biztosítási termékek fejelsztése kapcsán a műszaki tanácsadás, konstrukciók kialakítása, értékesítési csatornák támogatása folyamatos feladat. Több osztállyal folyamatos a kapcsoalttartás. Bizonyos esetekben az angol nyelvet is kell használni, inkább szóban.

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció sikerese pályázatához befejezett felsőfokú végzettség szükséges. Pályázhat olyan jelöl is aki hamarosan megszerzi a diplomáját. Műszaki, jogi végzettség előnyt jelenthet. Biztosítási termékfejlesztésben közvetve, vagy közvetlenül 1-2 éves tapasztalat a szükséges. A munkatárstól egy önálló, határozott hozzáállást vár el partnercégünk. Angolul középszinten elegendő a pozíció betöltéséhez.

Mire számíthat partnerünktől 
Tagja lehet egy fiatalos, kreatív, jó humorú csapatnak. Folyamatos képzések és fejelsztésekben vehet részt a munkatárs ez mellet a cég az alapbér mellett széleskörű béren kivüli juttatási rendszerrel rendelkezik. 

Mit kell most tennie
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termékmenedzser Pest megye

A Semmelrock brand alá tartozó beton térburkolati termékek és a szükséges kiegészítők magas szintű alkalmazástechnikai megfelelőségének biztosítása, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE