RUGALMASSÁG - FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG – TÁMOGATÓ KÖZEG – HOME OFFICE - SZAKÉRTELEM - VÁLTOZATOS FELADATOK – GYÜMÖLCS/PIZZA-NAPOK – CÉGES ZENEKAR

Jelenleg Cisco csapatunkba keressük új kollégánkat

termékmenedzser

pozícióba!

Kik vagyunk?

Az Ingram Micro Magyarország a világ legnagyobb informatikai és telekommunikációs nagykereskedőjének magyarországi leányvállalata, a magyar IT piac egyik legmeghatározóbb szereplője vagyunk. Közel 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon, és jelenleg több mint 100 alkalmazottal rendelkezünk. Az Ingram Micro a világ 45 országában van jelen, több mint 1.700 gyártó termékeit kínáljuk 160 ország 200.000+ viszonteladója részére. Habár amerikai multinacionális vállalat vagyunk, magyar gyökerekkel is rendelkezünk. Szinte az összes nagy gyártóval kapcsolatban vagyunk, hogy néhány példát említsünk: IBM, Cisco, Dell, Lenovo, Micro Focus, Check Point.

Miért jó az Ingram Micronál dolgozni?

„Az Ingram egy modern és rugalmas vállalat, ahol lehetünk önmagunk, kibonthatjuk szárnyainkat és megtalálhatjuk azt a területet, amiben a legkomfortosabban és legkreatívabban dolgozhatunk.

A kihívásokkal teli feladatokhoz támogató környezet és biztos háttér társul.

A menedzsment szem előtt tartja az egyéni érdekeket és figyelemmel kíséri pályafutásunkat, mely a hosszútávú elégedettség alapjául szolgál.” – Kitti, termékmenedzser

Milyen feladatokban számítunk Rád?

 • a Cisco termékeinek magasszintű ismerete és azok képviselete a partnerek felé
 • a gyártókkal és partnerekkel napi szintű kapcsolattartás
 • a termékekről tréningek, bemutatók tartása
 • a kapcsolódó sales projektek menedzselése
 • megfelelő árazás kialakítása, ezek alapján ajánlatok/beszámolók készítése
 • kapcsolódó marketing kapmányok menedzselése a marketing csapat segítségével

Kit keresünk?

Olyan kollégát keresünk, aki Cisco és/vagy Networking területen erős alaptudással és kiemelkedő számítástechnikai tudással bír (MS Office, kiemelten excel) valamint foglalkoztatják a technikai újdonságok! Emellett könnyedén kezel projekteket, mindezt akár angolul is!

Fontos, hogy precízen dolgozz, jól kommunikálj szóban és írásban is. Nagyra becsüljük az együttműködést másokkal, fontos, hogy csapatban és önállóan is hatékonyan tudd megoldani a felmerülő kihívásokat!

Előnyt jelent a disztribúciós tapasztalat és a gazdasági, valamint pénzügyi alapismeretek megléte!

Ki lesz a vezetőd? Mit kell tudnod a csapatról?

Vezetőd Ernszt László lesz – aki a Cisco csapat vezetője – jellemét röviden így tunánk leírni: tapasztalt, szakmailag nagytudású és támogató; sokat lehet tőle tanulni.

Cisco csapatunk jelenleg 5 főből áll, így tudnánk őket röviden jellemezni: IT piacvezető, inspiráló csapat, ahol a siker kulcsa egymás támogatása, tudásuk megosztása; velük vidám és kihívásokkal teli napokra számíthatsz!

Hogy fog zajlani a kiválasztás?

Kattints a jelentkezés gombra, és – amennyiben a profilod alapján alkalmasnak látunk a pozícióra - 2 héten belül felvesszük veled a kapcsolatot! Ezt követően a HR csapatunk keresni fog téged, hogy telefonon egyeztessünk, így az önéletrajzodon túl jobban meg tudjuk ismerni egymást. Ezt követően egy – várhatóan - Teams felületen zajló interjúra számíthatsz, ahol a csapat vezetőjével is lehetőséged lesz beszélni, és több információt kapni a csapatról, pozícióról, valamint mi is jobban megismerhetünk téged. Az ezt követő további lépéseket is mindig egyeztetni fogjuk, igyekszünk kellően és időben informálni.

Mi történik, ha csatlakozol az Ingram Microhoz?

Ha új kollégaként csatlakozol hozzánk, akkor a vezetőd, illetve a HR csapat mindenről tájékoztatni fog, az első napoddal, és a későbbiekkel kapcsolatban. Nem leszel magadra hagyva, kapsz magad mellé egy mentort, aki a betanulásod segíti és egy buddyt, aki elsősorban a beilleszkedésedben fog támogatni.

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén, kérdezz nyugodtan, beszélgessünk és reméljük, hogy hamarosan a csapatunkban köszönthetünk!

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Projektmanager
 • Márka- és Termékmenedzser
 • Üzleti támogató központok
 • Értékesítés támogatás

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

 • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő
 • Alkalmazotti jogviszony

Munkavégzés helye:

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49

Jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Cégnév: Ingram Micro Magyarország Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Műszaki termékmenedzser Jász-Nagykun-Szolnok megye

Precíziós gazdálkodási eszközök termék portfóliójának menedzselése Beszerzési és értékesítési stratégia meghatározása Meglévő partnerekkel való ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Product Manager Pest megye

Partnerünk majdnem 30 éves múlttal rendelkező, nemzetközi vállalat. KEY ACCOUNT MANAGER munkakörbe keressük azt a kollégát aki műszaki ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Product Manager Pest megye

Partnerünk majdnem 30 éves múlttal rendelkező, nemzetközi vállalat. Termék Manager munkakörbe keressük azt a kollégát aki műszaki termék ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE