A Mapei Kft. bővíti csapatát:

Termékfelelős

munkatársat keresünk hidegburkolati termékvonalunkra!

Mielőtt eldöntöd, hogy jelentkezel hozzánk, szeretnénk, hogy tudd, kik vagyunk!

 

KÜLDETÉSÜNK: A fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, a tartós, környezetbarát termékeinkkel, megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában…és erre mindenkor készen állunk!
 

Cégünkben a legfontosabb rész az ember. Fontosnak tartjuk, hogy a munkatársaink a termelésre tudjanak koncentrálni, ezért biztos anyagi hátteret biztosítunk a számukra. Támogatjuk, sőt elvárjuk, hogy munkatársaink rendszeresen fejlesszék, képezzék magukat, akarjanak fejlődni, jobbá válni. Elvárjuk a munkatársainktól, hogy működésükben javuljanak, a hatékonyságukat folyamatosan javítsák.

A kihívásokat szeretjük, sőt keressük! Csak úgy tudunk fejlődni, ha vannak kihívások.

 

A termékfelelős feladatai közé tartozik

a hidegburkolati termékvonal árstratégiájának meghatározása, a termékválaszték kialakítása, a termékekhez kapcsolódó tesztek megszervezése, kutatások alapján elkészített konkurencia elemzések valamint az anyavállalattal való szoros kapcsolattartás és együttműködés. Fontos része lesz a munkaádnak a szakmai cikkek elkészítése valamint a képzésekben való aktív részvétel.

Ahhoz, hogy Te légy az ideális jelentkező

rendelkezned szükséges felsőfokú építőipari (építész/építőmérnök) végzettséggel, legalább tárgyalási szintű, aktív angol nyelvtudással (írásban és szóban egyaránt), valamint B kategóriás jogosítvánnyal.

Előnnyel indulsz a pályázók közt ha a hidegburkolat területén vagy az értékesítése területén szerzett tapasztalattal rendelkezel.

Egyéb információ:

 • Munkavégzés országos hatáskörrel
 • Székhely: Budaörs

Cserébe biztosítjuk

számodra a valóban versenyképes bérezési rendszert, béren kívüli juttatást, határozatlan idejű munkaszerződést, kihívásokkal teli feladatokat, amelyet egy szuper csapatban valósíthatsz meg.

Állás, munka területe(i):

 • Gyártás, Termelés
 • Termékfejlesztés, tervezés
 • Mérnök
 • Építészmérnök
 • Építőmérnök

Szükséges tapasztalat:

 • Nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

 • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Felsőfok/tárgyalóképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő
 • Alkalmazotti jogviszony

Munkavégzés helye:

Országosan bárhonnan végezhető

Jelentkezés módja:

Releváns tapasztalataidat kiemelő, fizetési igénnyel ellátott, fényképes szakmai önéletrajzodat a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.

Cégnév: Mapei Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termékreferens Győr-Moson-Sopron megye

Vállalkozásunk a Melius Protect Hungary Kft. a Lipofit, Dr.Krém és a Pezsgőtabi márka gyártója és forgalmazója. Termékeinket online ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termékreferens Baranya megye

Vállalkozásunk a Melius Protect Hungary Kft. a Lipofit, Dr.Krém és a Pezsgőtabi márka gyártója és forgalmazója. Termékeinket online ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE