Bankunk kiemelt figyelmet fordít a dolgozók egészségének megőrzésére és a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésére. Ennek támogatására már a toborzás-kiválasztási folyamat során kialakítottuk azt a biztonságos online eszköztárat, amely a jövendőbeli munkatársak, azaz jelentkezőink számára is biztonságot nyújt.
Figyelembe véve a gazdasági és munkaerőpiaci körülmények alakulását, a munkavégzés feltételeit és lehetőségeit mindig az aktuális körülmények és központi irányelvek legmagasabb szintű tiszteletben tartása mellett alakítjuk ki.
Jelentkezz hozzánk bátran Te is, nálunk jó kezekben leszel és teljes biztonságban érezheted magad, ha belépsz a nyitott ajtón!
A lakossági ügyfélszegmensünk kimagasló fókuszban van a Raiffeisen Banknál. Termékeink sikeréhez elengedhetetlen, hogy professzionális marketing támogatás álljon mögöttük. A mai felgyorsult, digitalizálódó világban kiemelten fontos, hogy az on-line térben is sikeresen tudjuk megszólítani meglévő és leendő ügyfeleinket. Ezért bővítjük a csapatunkat egy online kampánymenedzser kollégával, aki szakértelmével biztosítja ezen célok teljesülését.

Online marketing kampánymenedzser

Mi lesz a feladatod?

End-to-end menedzselheted a területedhez tartozó online kampányokat, a tervezéstől kezdve, a megvalósításon át, egészen az után-követésig; Kapcsolatot tarthatsz és együttműködhetsz az ügynökségi partnereinkkel; SEO/SEM feladatokkal kapcsolatos tevékenységet végzel; A kampányokhoz szükséges marketing tartalmakat te magad alkothatod meg; Online/Social media felületeken megjelenő content kialakítását végzed, A kampányokhoz kapcsolódó jogi kérdésekben a jogászainkkal, a termékek kapcsán pedig a termékfejlesztő csapattal egyeztetsz; Riportokat, visszaméréseket készítesz a kampányok sikerességéről a menedzsment részére Részt veszel a folyamataink javításában, optimalizálásában

Miért érdemes velünk dolgozni?

  • Szaktudásoddal kiemelkedő üzleti sikerekhez járulhatsz hozzá Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankjánál; tevékenységeddel, véleményeddel komoly üzleti döntésekre lehet hatásod; teret és lehetőséget adunk kreatív ötleteid megvalósítására; rövid időn belül, kézzel fogható módon láthatod/érezheted a saját munkád eredményét; egy kihívásokkal teli piaci szegmensben bizonyíthatod rátermettségedet.

Csatlakozz hozzánk, ha...

  • Felsőfokú végzettséged a zsebedben van, preferáltan marketing/kommunikáció szakirányon, foglalkoztál már online kampányokkal, ideális esetben pénzügyi intézménynél, vagy hasonló jellegű szolgáltató cégnél, tudsz és szeretsz end-to-end folyamatokban gondolkodni, működni; a kreativitásod mellett a szabálykövetésben is erős vagy; megérted az előtted álló kihívásokat, elfogadod a bankszektor sajátosságait, kommunikációs készséged mind szóban, mind írásban kiváló, angol nyelven is; konstruktív és logikus a gondolkodásod, a változásokat pedig agilisan tudod kezelni;

Munkavégzés helye:

Agora Budapest, 1133 Budapest, Göncz Árpád Városközpont

Munkaidő:

Teljes munkaidőben

Jelentkezés az állásra:

Jelentkezés

MENTÉS Jelentkezem
Elküldöm magamnak a hirdetést
Cégnév: Raiffeisen Bank Zrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing munkatárs Pest megye

Márkastratégia kialakítása, márkapozicionálás Márka-implementációs programok és márka kampányok tervezése, kivitelezése Márkaismertség mérése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE