MunkaPortal állás

 

XVIII. kerületi szolárium nagykereskedés keresi marketinges kollégáját teljes munkaidős foglalkoztatásra, bejelentett jogviszonnyal, hosszú távra.

Rólunk:

Magyarország egyik piacvezető vállalkozása vagyunk a szoláriumiparban, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. A profilunkba tartozik a szoláriumgépek értékesítése, felújítása, szervizelése, szoláriumstúdiók építése, karbantartása. A mi védjegyezetet márkánk a csokicső, amely hazánkban az egyik vezető szoláriumlámpa-típus, ahogy saját szoláriumgépmárkával is büszkélkedhetünk. A Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat 2013 óta meghatározó a cég és a piac életében, a szoláriumozók között igencsak jól csengő brandről van szó. A telephelyünkön kozmetikumértékesítéssel is foglalkozunk, több márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. A szlogenünk: Minden, ami szolárium.

Kit keresünk:

  • Elsősorban olyan kollégát keresünk, aki megbízható és rátermett. A vállalatunk nagy forgalmat bonyolít, számos partnerrel tartjuk a kapcsolatot, ezért fontos a terhelhetőség és a rugalmasság.
  • A partnereink között többen külföldiek, így szükség van idegen nyelv tudásra is (angol C1, lehetőleg német B2).
  • A szakmai tudás nálunk kiemelten fontos! Olyan emberre van szükségünk, akik ért a marketinghez (online és offline is), és nem csak mellébeszél.
  • Nem árt, ha az illető érdeklődik a szépségipar iránt. Mi hiszünk a márkáinkban, ezért várjuk el azt, hogy más is tegyen így. A palettánk tudjuk, hogy sokrétű, és senki sem érthet mindenhez (kozmetikumoktól a gépekig), de lelkesedéssel és önképzéssel ez az akadály elhárítható.
  • B kategóriás jogosítványra szükség lehet a vidéki partnerek miatt.

Mit kínálunk:

Mi tényleg hosszú távon gondolkozunk, ezért komolyan vesszük a leendő munkatárs kiválasztását. Cserébe olyan körülményeket biztosítunk, amelyek segítik a hatékony munkavégzést (pl. céges telefon, laptop/számítógép, ingyen parkolás stb.). A csapatunk tényleg fiatalos, közepes létszámú cég vagyunk, ezért a családi légkör adott. A munkaidő hétköznap 8-17 óra közütt van. A fizetést majd megbeszéljük.

Jelentkezni önéletrajz küldésével lehet a hr@sunsystem.hu emailcímen. A tárgyba ez kerüljön: Marketinges

Cégnév: Megastar Plus Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing munkatárs Jász-Nagykun-Szolnok megye

A vállalat marketing tevékenységének teljes körű szervezése Online kampányok menedzselése Facebook és Instagram profil kezelése Hirdetések, bannerek, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE