Magyarország vezető iskolaszövetkezetét a Fürge Diákot is magában foglaló, országos irodahálózattal rendelkező, munkaerőpiaci és HR szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportunk marketing folyamatainak és 3 fős szakmai csapatának irányítására keressük

MARKETING TEAM LEADER

munkatársunkat.

A marketing csapat szakmai vezetőjeként foglalkozol a marketing stratégiánk fejlesztését célzó javaslatok kidolgozásával. Feladataid között kiemelt helyen szerepel az egyes üzletágak eredményes működését támogató éves marketing terv és azokhoz tartozó költségterv kidolgozása. Országos kampányaink menedzselése mellett csapatoddal napi szintű szakmai támogatást nyújtasz 21 helyi irodánk marketing és toborzási projektjeinek megvalósításához. Ezek zömében PPC és social media kampányok. Kapcsolatot tartasz a marketing területhez tartozó beszállítókkal, ügynökségekkel és további külsős partnerekkel. Csapatoddal kezeled cégcsoportunk webes és közösségi média felületeit, valamint belső kommunikációját.

Úgy gondoljuk a pozíció betöltéséhez alapfeltétel a megfelelő, felsőfokú szakirányú végzettség és minimum 3 éves szakmai tapasztalat. Irányítottál már kisebb-nagyobb csapatot? Voltál már önálló projektgazda, ahol több emberrel/területtel kellett együtt dolgoznod? Amennyiben a válaszod igen, jó eséllyel indulsz ebben a munkakörben is.  Akkor fogod ebben a pozícióban jól érezni magad, ha nem okoz gondot az éves célkitűzéseid teljesítésével járó felelősség, továbbá a rendelkezésedre álló költségkeret megfelelő, hatékony felhasználása sem. Szakmai vezetőként nem félsz önálló döntéseket hozni, támogatni és irányítani a marketing csapatod tagjainak munkáját. Képesnek kell lenned a saját projektjeid mellett egyszerre több feladatot menedzselni, és képben kell lenned az egyes projektek aktuális készültségi szintjével is.

 

Röviden összefoglalva egy szakmai vezető munkatársat keresünk, aki szakmai kompetenciái mellett úgy érzi megfelelne a fenti elvárásoknak. Nem kell feltétlenül vezetői munkakörből érkezned. Amennyiben több éve a marketing területén tevékenykedsz, van tapasztalatod olyan marketing projektek vezetésében, ahol több emberrel kellett együtt dolgoznod, és úgy érzed szintet lépnél, akkor is jelentkezz bátran.

Fiatalos cég vagyunk. Kollégáink átlag életkora 28-32 között van. Ebbe a dinamikus csapatba keressük azt az új csapattagunkat, aki hosszú távon szeretne velünk dolgozni. A munkaerőpiacon több évtizedes múlttal rendelkező cégként stabil hátteret, versenyképes jövedelmet és nem utolsó sorban jó hangulatú céges rendezvényeket kínálunk neked.

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Marketing, Média, PR vezető

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Budapest

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette érdeklődésed, és megfelelsz az elvárásoknak, úgy küldd el fényképes, szakmai önéletrajzod és motivációs leveled!

Cégnév: Humánia HRS Group Zrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing manager Pest megye

Kampánymanagement tervezés, breifelés, ellenőrzés Hírlevél tervezés, briefelés, ellenőrzés mailchimp ismerete szükséges Riportálás ads, analytics, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Marketing menedzser Pest megye

Aktív részvétel a brand és trade marketing stratégiák tervek, és ooperatív feladatok kialakításában kidolgozásában és megvalósításában A márka-, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Marketing vezető Pest megye

részvétel a társaság marketing stratégiájának kialakításában, végrehajtásában, operatív marketingterv készítése, a terv megvalósításának irányítása, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE