WET WIPE Kft.

Marketing menedzser

Szeretnél a munkáddal hozzájárulni, hogy fertőtlenítő és kozmetikai termékek széles körben eljussanak a vásárlókhoz? Cégünknél lehetőség van arra, hogy javíts és könnyíts az emberek mindennapjain.
A Wet Wipe Kft. a nedves törlőkendők egyik vezető gyártója Európában, amelyet fertőtlenítéshez, ápoláshoz, higiéniához, valamint kozmetikumokhoz és háztartáshoz használnak. A cég évek óta sikeresen gyárt termékeket a jól ismert globális és európai márkák számára és saját részre. Folyamatosan fejlődik és fejleszt, így nemzetközileg elismert szereplővé vált a nedves törlőkendők gyártásában.
 

Főbb feladatok, munkák:

A marketing menedzser feladata kettős. Egyrészt a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátása, amely aktív tartalommarketinget, a felületeink (oldalak, landing page-ek) frissítését és tartalmi tervezését és különböző PPC kampányok menedzselését takarja.
A második pedig a sales támogatás, amelytől azt várjuk, hogy segítsd az értékesítés munkáját háttéranyagok kialakításával, sales folyamatban használható eszközök kidolgozásával és az ügyfelektől jövő visszajelzések alapján kommunikációs folyamat-fejlesztéssel. Aggodalomra nincs ok, nem egyedül vinnéd a hátadon a sales és marketing területeket. A mindennapi munkavégzésben belső kollégák és külső szakemberek is segítik majd a munkádat. Részletesebben ez az alábbiakat takarja:
 
 • Lead generálás (Sales funnel megalkotása, finomhangolása. Szükséges szoftverek kezelése CRM, hírlevélküldő kezelése menedzsmentje)
 • Content fejlesztés (felületek tartalmainak, megjelenésének kezelése, optimalizálása, nyitás új irányokba
javaslattétel szakmai tartalmak megírására, szakmai cikkek lektorálása, “szakzsargon” átfordítása hétköznapi nyelvre, cikkek írása magyar és akár angol nyelven, social content calendar építése, folyamatos kommunikáció a közösségi csatornákon)
 • Hírdetés menedzsment (hirdetési stratégia megalkotása, facebook, Google és linkedin hirdetések koordinálása, finomhangolása)
 • Megjelenési lehetőségek keresése és menedzsmentje (konferenciafigyelés, konferencia naptár összeállítása, előadói / kiállítói lehetőségek keresése, előadói / kiállítói tevékenység elő és utóéletének menedzsmentje, szakmai megjelenési (hirdetési) felületek keresése, letárgyalása
 • brand építés (cég, termékcsalád, termék….)

Az álláshoz tartozó elvárások:

A pozíció betöltéséhez két dolgot várunk el elsősorban. Az egyik értelemszerűen a marketing tapasztalatok és szemlélet, vagyis, hogy legyen tapasztalatod abban, hogy termékeket és szolgáltatásokat hogyan kell sikerrel piacra vezetni, kommunikálni és az értékesítésüket támogatni. Nem árt, ha több kommunikációs kampány lebonyolítása is fűződik a nevedhez.
A másik elvárásunk, hogy legyen tapasztalatod termékmarketingben vagy tágabb értelemben brandépítésben, ugyanis viszonylag komplex termékeket értékesítünk, amelyek kommunikációja, marketing-támogatása speciális szemléletet igényelnek. Egyedi termékeket és összetett termékfejlesztési projekteket értékesítünk. Vagyis elsősorban termék marketing lesz a feladatod, amely speciális célszegmensre, különböző – jellemzően kereskedelmi – üzleti igényekből eredő fejlesztési megoldásokra fókuszál. Amennyiben van tapasztalatod e-kereskedelem terén, akkor különösen nagy előnnyel indulsz. Az elvárásaink összefoglalva tehát a következők:
 • Képes vagy marketing-kommunikációs kampányok, üzenetrendszerek kitalálására és brief-elésére
 • Követed a legújabb marketing eszközöket, trendeket, nyitott vagy minden újdonságra
 • Nem idegen az egészségügy és az FMCG világa, szívesen és gyorsan megérted az Wet Wipe Kft. termékeit
 • Proaktívan és önállóan végzed a munkád, jössz-mész-intézkedsz-szervezel
 • Mivel nemzetközi piacra is dolgozunk, követelmény a társalgási szintű angol nyelvtudás és kiváló angol íráskészség
 • Jó fogalmazókészséggel és íráskészséggel rendelkezel
 • Folyamatosan tanulsz, fejlődsz velünk együtt
 • Hozod a szakértelmet és az új ötleteket

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 • grafikus számítógépes programokban való jártasság (Adobe Photoshop, Indesign)

Amit kínálunk:

Munka olyan vállalkozásban, amelynek megalapozott piaci pozíciója van. Stabil foglalkoztatási feltételek munkaszerződés alapján. Teljesítményarányos bónusz. Vonzó foglalkoztatási feltételek, képesítéstől és tapasztalattól függően, a hosszútávú együttműködés kialakításának, és a fejlődés lehetőségével. Barátságos, családbarát légkör, kulturált munkakörnyezet egy hazai csapatban.
 

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Marketing

Szükséges tapasztalat:

 • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

 • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

3526 Miskolc

Jelentkezés módja:

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát!
Cégnév: Wet Wipe Kft
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing manager Pest megye

A vállalat marketing stratégiájának megalkotása, Marketing budget tervezése, Az ingatlanfejlesztési projektek menetét követő online és offline ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE