A HABI Kft. Alkatrész Kereskedelmi Hálózata dinamikus csapatába, önálló döntéseket hozni képes munkatársakat keres

MARKETING IGAZGATÓ

Átlag feletti fizetés, egyéni megegyezés alapján, 8 órás, határozatlan idejű, bejelentett jogviszony, cafeteria, útiköltség támogatás, korszerű munkaeszközök (notebook, okostelefon, szoftver előfizetések), fiatalos, modern munkakörnyezet.

Keressük azt a Marketing igazgatót, aki rendelkezik olyan szintű szakmai tapasztalattal, gyakorlattal és magabiztossággal, ami ahhoz szükséges, hogy rábízhassuk az évről évre növekedési fázisban lévő mezőgazdasági gépek, gépalkatrészek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó cégünk teljes marketingtevékenységének stratégiai megtervezését, kivitelezését és menedzselését.

Annak a jelöltnek a jelentkezését várjuk, aki az általa megtervezett marketing stratégia felépítésében nem csak a kreatív feladatokra vállalkozik. Tisztában van vele, hogy a költségkeret tervezés és annak a felelős koordinálása, az ésszerű felhasználás céljából, szerves része a vezetői feladatoknak.

Cégünknél nincs anyavállalati döntéshozó, aki valahol külföldön vagy jóváhagyja, vagy nem a stratégiát, a költségeket, az előrevivő ötleteket. Magyar tulajdonú vállalatként, magyar menedzsment tagjaként a döntési folyamatban aktívan részt vesz minden vezetőnk.

A HABI saját márkát biztos alapokra helyeztük, hosszú távú üzletpolitikánknak köszönhetően. Ezzel együtt tisztában vagyunk vele, hogy egy elhivatott marketing igazgató szaktudása és munkája elengedhetetlen a HABI márkanév következő szintre lépésének menedzselésében. Törekvésünk, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink döntéseit erősítsük professzionális kampányainkkal, marketing és PR tevékenységünkkel. Ehhez keressük menedzsmentünk legújabb tagját.

Fontosnak tartjuk a piaci elemzések, a konkurencia figyelés, vásárlói elégedettség mérések rendszeres megvalósítását. Ezek elemzése alapján a piaci igényeknek megfelelő stratégiai javaslatok kidolgozását. A klasszikus és trendkövető marketing tevékenységek mellett PR események, rendezvények megszervezése, új üzletnyitási kampányok, mint márkahűség erősítő elemek szintén elvárás.

Cégünknél a marketingigazgató tartja a kapcsolatot az írott és online sajtóorgánumokkal. Elvárás a proaktivítás ezen a területen is. Hisszük, hogy a jó kapcsolatépítési képesség és kapcsolattartás a sajtó képviselőivel, cégünk megfelelő szintű képviselete, minden felületen, támogatja a HABI márkaépítési törekvéseit.

Számunkra az az ideális jelölt, aki tisztában van vele, hogy a marketing osztálynak az eseti kommunikációtól kezdve egy hirdetésen át, egészen a kampányokig az a fő célja, hogy indirekt módon az értékesítési terület munkáját támogassa. Hosszú távon egyre szélesebb körben – az ország határain túl is – ismertté és elismertté tegye a HABI márkanevet.

A gyártásban, a forgalmazásban és a kereskedelemben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a marketing kommunikációnk ígéreteit be is váltsuk az ügyfeleinknél nap, mint nap.

Egy felelős marketing igazgató képes a marketing tevékenységek folyamatait és eredményeit elemzések készítésével prezentálni a döntéshozóknak, mely támogatja mind a hosszú távú üzleti stratégiát, mind az aktuális helyzetekről történő döntéshozást. Sok esetben a marketing igazgató munkája magas fokú szervezési és kommunikációs képességet igényel, hiszen hatékonyan kell megterveznie és menedzselnie a marketing kampányok lebonyolítása során az ügynökségeket, a társ osztályokat, közvetlen munkatársait.

A vállalat vizuális megjelenési felületeinek folyamatos fejlesztése egyben kreatív és innovatív szemléletet igényel – a weboldal, a webáruház, a projektek arculatának, stílusának folyamatos fejlesztése és megújulása elvárás a marketing vezetőtől.

Összefoglalva szeretnénk az ideális jelölt kezébe adni a marketing tevékenység átfogó területét annak érdekében, hogy ezzel is erősítsük a HABI vállalat növekedési törekvéseit.

Az ideális jelöltünk

 • eltöltött legalább 5 évet vállalati marketing területén, felelős döntéshozói munkakörben
 • az angol nyelvet magabiztosan használja üzleti környezetben is
 • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik
 • mezőgazdasági gépalkatrészek területén szerzett jártasságot
 • kis- és nagykereskedelmi területről rendelkezik munkatapasztalattal
 • igényes munkavégzést várunk el egy elhivatott vezetőtől, ennek megfelelően biztosítunk mindent ahhoz, hogy megbecsülve érezze magát
 • minden munkaeszközt és a munka során használandó felületet biztosítunk, mely az innovatív marketing stratégia megvalósításához elengedhetetlen
 • modern munkakörnyezetben várjuk

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Marketing, Média, PR vezető
 • Cégvezetés, Menedzsment
 • Kereskedelmi, Marketing igazgató

Szükséges tapasztalat:

 • 5-10 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

 • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő
 • Alkalmazotti jogviszony

Munkavégzés helye:

Kiskunhalas

Jelentkezés módja:

Pályázatát szakmai önéletrajzával, pozíció és fizetési igény megjelöléssel a "Jelentkezem" gombra kattintva küldje el részünkre.

A kiválasztási folyamat menetében erre számíthat:

A jelentkezése beérkezésétől számított 1 héten belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben Ön is és Mi is úgy ítéljük meg az első kapcsolatfelvétel alapján, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, két héten belül sor kerül a személyes interjúra.

A kiválasztási folyamatot akkor zárjuk le, amikor az ideális jelöltet megtaláltuk, azonban minden jelentkező számára a jelentkezésétől számított 4 héten belül visszajelzünk, hogy lezárjuk a kiválasztását vagy esélyes jelöltként számítunk még rá.

Cégnév: HABI Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing igazgató Pest megye

A cég saját marketing stratégiájának és tevékenységének felépítése, megszervezése és megvalósítása A partnerek részére nyújtott online marketing ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Marketing executive Pest megye

POS marketing eszközök koncepciójának alkotása és megvalósítása, tartalomkészítés, -fordítás és –kiértékelés, az egységes vállalati arculatra ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Marketing Igazgató Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A HABI Kft. Alkatrész Kereskedelmi Hálózata dinamikus csapatába, önálló döntéseket hozni képes munkatársakat keres MARKETING IGAZGATÓ Átlag feletti ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE