Feladatok:

A PR menedzser napi munkájának segítése koordinációs feladatok révén. A munkakörhöz társuló adminisztrációs és támogató funkciók ellátása. A sajtómonitoring rendszer napi szintű figyelése, karbantartása, összevetése a megjelenésekkel. A sajtómonitoring rendszerből rendszeres és eseti statisztikák készítése. Sajtóanyagok fordításának koordinációja, figyelembe véve azok embargós határidejét. Ad-hoc és rendszeres prezentációk készítése. Sajtóutakhoz és -eseményekhez kapcsolódó adminisztráció. A Renault Hungária többi igazgatóságával való rendszeres kapcsolattartás. Belső hírlevelekbe cikkek írása (angolul).

Elvárások:

Betöltött 18. életév. Nappali tagozatos aktív vagy passzív hallgatói jogviszony. Folyamatban lévő PR-kommunikációs tanulmányok. Angol nyelvtudás mindennapi társalgásban elfogadható szinten, sajtóanyagok megértéséhez, Teams telekonferenciák követéséhez, nemzetközi sajtótájékoztatók figyeléséhez. Francia középfokon előny, de nem feltétel. Office eszközök (Word, PPT) készségszintű használata, olyan, amely lehetővé teszi a gördülékeny betagozódást a mindennapi feladatokba. B kategóriás jogosítvány, ami időnként használatban is van. Precíz munkavégzés, határidők figyelése és azok precíz betartása. A magyar nyelv és helyesírás tökéletes és gördülékeny ismerete, képesség a stilisztikai hibák javítására. Jó verbális készségek. Csapatszellem, jó kommunikációs és kapcsolatépítési képesség. Jó IT képességek és IT rendszerek átlátásának képessége. Segítőkészség és reaktivitás. Türelem (a sajtó időnként nehéz). A PR munka nem szabályos ciklikusságának tűrése (van 1 nap amikor nincs semmi, de van 2-3 nap amikor dübörgés van). Kiegyensúlyozott kritikai érzék.

Amit kínálunk:

br. 1495 Ft/óra
Cégnév: EU-DiákOK Iskolaszövetkezet
Jelentkezés online: gabriella.daroczi@eujobshrgroup.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Marketing asszisztens Pest megye

·         webshopunk elindulásakor teljes fókusz a működés finomhangolásán, közös munka a fejlesztőkkel és borász, valamint kereskedelmi partnerekkel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE