Kommunikációs munkatárs pozícióba keresem ügyfelem - egy globálisan piacvezető, elektronikai gyártó cég kommunikációs csapatának új tagját, dél-budapesti irodájukba.

Miről szól ez a pozíció

A Kommunikációs munkatárs napi feladatai közé tartozik:
- belső és külső hírlevelek szerkesztése
- a vállalati és social media platformok kezelése
- büdzsé tervezése és felügyelete
- szoros együttműködés a külföldi anyacéggel és a magyar irodák kommunikációs csapataival
- riportok, prezentációk készítése

Mire van szükség a jelentkezéshez 

Az ideális jelölt felsőfokú végzettséggel és 1,5-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik vállalati kommunikáció területén. A pozíció betöltéséhez fontos a magabiztos angolnyelv tudás. Az irodai marketing és kommunikációs tevékenységek mellett a gyártó cég üzemi területen dolgozó kollégáival való kapcsolattartás is a feladatok közé tartozik, ezért elengedhetetlen az ilyen területen szerzett tapasztalat.

Mit kínál a vállalat cserébe

A Kommunikációs munkatárs a cég minden részlegével szoros együttműködést ápol, ennek köszönhetően könnyen betekintés nyerhető egy piacvezető, nemzetközi vállalat egyes divízióinak működésébe, folyamataiba. Multinacionális berendezkedés, támogató menedzsment és nagyszámú, vidám csapat várja a jelentkezőket.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük jelentkezzen honlapunkon (Link megjelenítése) keresztül angol nyelvű önéletrajza feltöltésével.
HASONLÓ ÁLLÁSOK