SUGARBIRD KFT.
Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:

Grafikus online/offline területre

Büszkék vagyunk arra, hogy a Sugarbird divatmárka már hosszú ideje nagy kedvence a hazai és nemzetközi fashion követőknek. Egyedi kollekcióinkat minden alkalommal a precíz kidolgozás, valamint az izgalmas anyag és mintahasználat jellemzi. Elsődleges célunk, hogy divatba hozzuk a magyart, erre alapszik a Czukormadár kollekcióink is, aminek a darabjain színes matyó vagy éppen Richelieu kerek kalocsai minták jelennek meg. Védjegyünké vált továbbá, hogy olyan nemzetközi licensz cégekkel és márkákkal működünk együtt, mint a Walt Disney Company, Fox Studios vagy a Coca Cola.
 

Főbb feladatok, munkák:

online/offline marketing: grafikai képanyag folyamatos gyártása: google,fb,insta felületekre,minden méret és nyelvi mutációban. Hírlevél gyártás.
céges online/offline anyagok gyártása: katalógusok, kirakatok, névjegyek, szóróanyagok/plakátok. Weboldal főoldalának tervezése, képcserék.
  

Az álláshoz tartozó elvárások:

Önállóan dolgozni tudó grafikus kollégát keressünk, aki kreatív, vannak önálló ötletei, és jártas a közösségi médiában és a divatszakmában. 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Adobe Indesign, Adobe illustrator,
Adobe Photoshop, grafikai programok rutinos használata, illetve divatérzékenység, és online trendkövetés. 
 

Amit kínálunk:

Nálunk érdekes, változatos tervezési feladatok várnak, és egy lendületes, kreatív csapat.  Lehetőséged van együttműködni Magyarország vezető divat márkájával. Teljes munkaidős állást kínálunk, igényes munka körülményekkel, és versenyképes fizetéssel. 

 

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Grafikus, Képszerkesztő

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Egyetem

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

1036 Budapest, Lajos utca 126.

Jelentkezés módja:

Jelentkezés: CV-t, portfóliót és fizetési igény megjelölést várunk 

Cégnév: SUGARBIRD KFT.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Grafikus Pest megye

Online és offline grafikai anyagok, valamint hirdetések és promóciós anyagok készítése. Termékek fotózása, retusálása, csomagolás tervezés, valamint ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Graphic Designer Pest megye

Weboldal design fejlesztése modern, minőségi és jól konvertáló design kialakítása. Grafikai anyagok készítése PPC hirdetésekhez Facebook, Google, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus Baranya megye

Infografikák, digitális brosúrák tervezése és szerkesztése Webshop grafika tervezése és szerkesztése Írott és elektronikus kiadványok tervezése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE