TCN KFT.

Hirdetés szövege:

  Budapest belvárosi üzletünkbe (TCN Sign Studio) keressük új kollégánkat, akinek fő feladata a lézeres megmunkálással kapcsolatos megrendelések ügyintézése lenne. Ez magában foglalja a megrendelést megelőzően a gyártás részleteinek leegyeztetését, ajánlat számítását, grafika ellenőrzését, előkészítését, a megrendelés felvételét és a gyártást végző kollégával a munkák ütemezésének egyeztetését is.

  A megrendeléseink nagyon változatosak, ezért sok esetben jelentős szakmai hozzáértést, tapasztalatot igényelnek. Ebből kifolyólag sokszor találkozunk izgalmas kihívásokkal, amikor nem rutinból dolgozunk. Ahhoz, hogy leendő kollégánk könnyen tudjon önállóan dolgozni sokat és gyorsan kell tanulnia, hogy járatossá váljon a technológiában. Nem feltétel a korábbi lézeres tapasztalat, de előnyt jelent, illetve legalább egy vektorgrafikus program (CorelDRAW, Adobe Illustrator, stb.) ismerete mindenképp szükséges.

  Mivel ez a munka viszonylag sokrétű, ezért van, hogy hirtelen kell váltani az egyes munkák egyes fázisai között és gyorsan reagálni egy-egy újabb témára. A mi elképzeléseink szerint ehhez jól jön, ha az illető jól tud koncentrálni, irányítani tudja egy-egy megrendelés előrehaladását, illetve jó kommunikációs képességekkel rendelkezik.

  A munka jellegéből adódóan nagyrészt ügyfelekkel való egyeztetésből áll (személyes, telefon, e-mail), de gyakran előfordul, hogy a gyártásban is segítségre van szükség és ilyenkor a gépek mellé is oda kell állni. A gépek használatát megtanítjuk, nem elvárás az ilyen jellegű tapasztalat.

  A munka bejelentett, teljes munkaidős (8 munkaóra, hétfő-péntek), hosszú távú. A fizetés megbeszélés tárgya, a jelentkező kolléga szakmai rátermettsége, korábbi tapasztalata(i) és a meglévő csapatba való illeszkedése határozzák meg.

  Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, kérjük mielőbb küldd el önéletrajzod és fizetési igényed a megadott email címre!

  Jelentkezési határidő: 2018.08.08.
  Munka kezdése: akár már holnap :)

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Nyomdász
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Péterfy Sándor u. 40.

Jelentkezési határidő:

2018. 08. 31.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Grafikus Budapest

Címkék, kiadványok, dekorációs elemek grafikai tervezése Dekorációs és nyomdaipari kiviteleztetés Céges weboldal WordPress alapú tartalomkezelése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus Szeged

Szépségiparban tevékenykedő szuper Csapatunk új tagját keressük hosszú távra grafikus pozícióba! ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE