Gyorsan mozgó fogyasztási cikkek (FMCG) területén az energiaital szektorban piacvezető, gyártással és kereskedelemmel foglalkozó HELL ENERGY Magyarország Kft. munkatársat keres miskolci irodájába, az alábbi pozícióra:

  Ha kreatív vagy és szereted a kihívásokat, akkor csatlakozz Magyarország egyik piacvezető FMCG gyártójának a grafikuscsapatához.

  Keressük azt a tapasztalt, kitartó vektor és pixel mágust, aki készség szinten bánik az Adobe programokkal MAC-es környezetben. Előny, ha nem csak bannerekben vagy jártas, de szerkesztettél már különböző nyomdai kiadványokat és otthonosan mozogsz az aktuális design trendekben. Nem árt, ha rendelkezel tipográfiai, arculattervezési ismeretekkel.

  Olyan feladatok várnak rád, mint különböző hirdetések, plakátok, szórólapok és egyéb kreatív anyagok tervezése, mutációk készítése, nyomdai anyagok tervezése és szerkesztése. Mindemellett 3D látványtervek készítése és ezen felül weboldalak fejlesztése, folyamatos karbantartása.

  Stabil háttérrel rendelkező, folyamatosan növekvő vállalati hátteret, igényes munkakörnyezetet biztosítunk. Változatos feladatokkal, nemzetközi projektekkel és egy fiatal, dinamikus csapattal várunk!

Állás, munka területe(i):

 • Marketing, Média, PR
 • Grafikus, Képszerkesztő
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Miskolc

Jelentkezés módja:

A fényképes, név alapján elnevezett önéletrajzokat, motivációs levelet a pozíció megnevezésével 2019. 02. 04. -ig várjuk a "Jelentkezem" gombra kattintva.

Felhívjuk a pályázók szíves figyelmét, hogy csak az elvárásoknak teljes mértékig megfelelő jelölteket áll módunkban kiértesíteni a toborzás és kiválasztás egyes szakaszairól!

HASONLÓ ÁLLÁSOK
CTP nyomdai operátor Dabas

PDF ellenőrzés kilövés készítés ellenőrző levonat készítés jóváhagyása, színhelyes digitális nyomat készítés ellenőrzése Scroll vállalatirányítási ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE