Pozíció leírása / Job description

Amennyiben grafikusi végzettséged van, vagy a hobbyd, és szeretnél ezen a területen dolgozni a jövőben, és gyakorlatot szerezni, akkor olvass tovább. Gyógyszeripari területen tevékenykedő partnerünkhüz keresünk grafikus pozícióba kollégákat.


Közel 60 főt számláló törzskönyvezési osztályunkon grafikusok és törzskönyvező kollégák fele-fele arányban dolgoznak, szoros együttműködésben. Csapatuk sokszínű, fiatalos és a legpörgősebb napokon sem áll távol tőlük a jókedv! A törzskönyvezők lesznek azok, akik részedre az elvégzendő feladatokat delegálják a különféle beadványok elkészítéséhez, illetve lengyelországi nyomdánk munkatársaival is kapcsolatot tartasz majd a készülő termékek dobozaival


A munkavégzés helye a X. kerületGrafikusként felelősségi körödet csomagolóanyagok tervezése és kivitelezése teszi majd ki. Mindennapi munkád során címkéket és dobozokat tervezel, betegtájékoztatókat tördelsz, fotódokumentációkat készítesz további felhasználásra. Kapcsolatot tartasz külföldi nyomdánkkal, illetve a törzskönyvező kollégákkal együttműködve segíted az engedélyszerzés folyamatát.  

Elvárások / Requirements

Legalább középfokú végzettség;

Magabiztos, középfokú angol nyelvtudás;

InDesign, Illustrator és Adobe Photoshop programok felhasználói szintű ismerete

Releváns munkatapasztalat előny, de nem feltétel. 


Pályakezdőket is várunk.

Amit nyújtunk / Benefits

Egy jó hangulatú és dinamikus munkahelyről, ahol mindenkit a csapatszellem és a siker iránti vágy vezérel.

Versenyképes bérezésről, havi bónuszról, cafeteriáról és éves bérfejlesztésről.

Hűségedért bizonyos idő után széleskörű magánegészségügyi ellátást biztosítunk számodra.

Jól felszerelt közösségi terek, éves csapatépítők.

Randstad Hungária Kft. logó
Cégnév: Randstad Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Junior grafikus Pest megye

belső szervezeti grafikai feladatok ellátásavizuális termékek, eszközök tervezésegrafikai programok kezeléseonline grafikai tartalmak tervezése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus KH_100582 Pest megye

Z generációs munkatársak részére információs és marketing anyagok tervezése és kivitelezésetréninganyagok képi világának megtervezésekapcsolattartás ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus Pest megye

Bútorok installálási terveinek 2D előkészítése CADVizuális grafikai anyagok előkészítése 3D renderek készítése 3D Studio Max* minőségi elvárásra ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE