E-mobility Product Manager

Feladatok

Forgalomtechnikával és parkolástechnikával foglalozó partnercégünk nagyon izgalmas feladatra és egy hosszú távú projektre keresi a lelkes, innovatív, kreatív új kollégáját az alábbi munkakörbe:

E-MOBILITÁS TERMÉK MENEDZSER

Manapság és a jövőben ez még inkább így lesz, hogy az elektromos autók egyre nagyobb teret hódítanak a piacon, partnercégünk pedig ennek a hazai piac felépítésében élen szeretne járni, ami a parkolóházakban/utcákon és bevásárolóközpontok területén található autótöltő állomások telepítéséhez kapcsolódik.

Számítanak rád ezen rendszerek külföldön való megismerésében (külföldi szakmai utak keretében), a piac feltérképezésében. Fontos feladatod lesz a kivitelezéseket műszaki és szakmai szemmel is támogatni, az értékesítőket műszaki tudásoddal segíteni. Ezeken keresztül pedig a teljes elektromobilitási ökoszisztémát elsajátítod majd, ezen szoftver- és hardverrendszereit megismered és rajtad fog múlni, hogy ez átültetődjön a konkrét töltőállomások telepítésébe.

Elvárások

- Villamosmérnök végzettség
- Magabiztos angol nyelvtudás (ha megállod a helyed külföldi szakmai környezetben is ezzel a tudással)
- B kategóriás jogosítvány
- Erősáramú eszközök üzembehelyezésében/hasonló munkakörben szerzett legalább 1 éves tapasztalat

- Nyitottság a tanusítványok és képzettségek megszerzésére, mint érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló/Erősáramú berendezések felülvizsgálója/Érintésvédelmi vizsga (ha ezek közül bármelyikkel rendelkezel már, az előnyt jelent)

Amit kínálunk

- a saját kezed munkájának fogja köszönni a cég az új üzletágának kiépülését
- igazi családias hangulatú innovatív multi közegben való munkavégzés
- éves teljesítményalapú bónusz, BKK bérlet

Munkavégzés helye

Budapest (Budapest X. kerület)

Az állásra való jelentkezéshez, kérjük kattints a "JELENTKEZZ MOST" gombra. A feltüntetett fizetési sávban meghatározott összeg havi bruttó bérként értendő és a Grafton Recruitment által szerzett piaci információk alapján lett meghatározva. A kiválasztási folyamat során kapott végső ajánlat nagy mértékben függ attól, hogy a pályázó mennyire felel meg az álláshirdetésben fektetett kritériumoknak. A Grafton Recruitment által feltüntetett hirdetések tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv értelmében ajánlattételnek. Pályázóinkat biztosítjuk afelől, hogy minden beérkező jelentkezést bizalmasan kezelünk és felvesszük a kapcsolatot a kiválasztott jelöltekkel. A személyes adatokat, az erre vonatkozó Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük, illetve használjuk fel.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termékspecialista Szigetszentmiklós

Szaktanácsadás gépek összeállítása, alkatrészszükséglet Ügyféligények felmérése és komplex megoldások kidolgozása Termékeink széleskörű ismeretéhez ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termékmenedzser Magyarország

Ügyviteli rendszerek fejlesztésével foglalkozó cég megbízásából keresünk munkatársat ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE