Csomagolásfejlesztő asszisztens

 

A szegedi székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket gyártó Florin Zrt. csapata várja azt a dolgozni vágyó, lelkes, kommunikatív, megbízható munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy grafikus végzettséged és felhasználói szintű számítógépes ismereteid legyenek, amit kamatoztattál már adminisztrációs területen. Minimum középfokú angol nyelvismeretedre, precizitásodra, nyitottságodra és önálló munkavégzésedre is szükség lesz. Örülünk neki, ha rendelkezel műszaki ismeretekkel, csomagolástechnológus végzettséggel, B kategóriás jogosítvánnyal, bármilyen más nyelvismerettel és/vagy dolgoztál már minimum 1-2 évet csomagolással foglalkozó cégnél. 

Feladataid közé fog tartozni, hogy segítsd a csomagolásfejlesztő munkáját, kimutatásokat készíts, részt vegyél a partnerekkel való kapcsolattartásban, kezeld az árajánlatokat. Ötleteiddel hozzájárulhatsz új termékek csomagolásának és annak technológiájának kidolgozásához. Ennél a munkakörnél a külső csomagolás a lényeg, hiszen bármilyen termék kézhezvételekor mindig a csomagolása az első, amit szemügyre veszel. 

A pozíció magabiztosságot, türelmet és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, tanulási-, fejlődési lehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk. 

Ha úgy gondolod, hogy Téged keresünk, lelkiismeretes vagy, munkádért 100 %-ban felelősséget tudsz vállalni, töltsd fel fényképes önéletrajzodat már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu!

 

Cégnév:
Kapcsolattartó:
Hr.
Jelentkezés telefonon:
.
Jelentkezés online:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Junior Grafikus Debrecen

Junior Grafikus Főbb feladatok és hatáskör: Nyomdai anyagok megtervezése (szórólapok, brosúrák ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior Grafikus Debrecen

Senior Grafikus Főbb feladatok és hatáskör: Nyomdai anyagok megtervezése (szórólapok, brosúrák ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE