Csomagolásfejlesztő asszisztens

 

A szegedi székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket gyártó Florin Zrt. csapata várja azt a dolgozni vágyó, lelkes, kommunikatív, megbízható munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy grafikus végzettséged és felhasználói szintű számítógépes ismereteid legyenek, amit kamatoztattál már adminisztrációs területen. Minimum középfokú angol nyelvismeretedre, precizitásodra, nyitottságodra és önálló munkavégzésedre is szükség lesz. Örülünk neki, ha rendelkezel műszaki ismeretekkel, csomagolástechnológus végzettséggel, B kategóriás jogosítvánnyal, bármilyen más nyelvismerettel és/vagy dolgoztál már minimum 1-2 évet csomagolással foglalkozó cégnél. 

Feladataid közé fog tartozni, hogy segítsd a csomagolásfejlesztő munkáját, kimutatásokat készíts, részt vegyél a partnerekkel való kapcsolattartásban, kezeld az árajánlatokat. Ötleteiddel hozzájárulhatsz új termékek csomagolásának és annak technológiájának kidolgozásához. Ennél a munkakörnél a külső csomagolás a lényeg, hiszen bármilyen termék kézhezvételekor mindig a csomagolása az első, amit szemügyre veszel. 

A pozíció magabiztosságot, türelmet és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, tanulási-, fejlődési lehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk. 

Ha úgy gondolod, hogy Téged keresünk, lelkiismeretes vagy, munkádért 100 %-ban felelősséget tudsz vállalni, töltsd fel fényképes önéletrajzodat már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu!

 

Cégnév: Florin Zrt.
Kapcsolattartó: Hr.
Jelentkezés telefonon: .
Jelentkezés online: szemelyugy@florin.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Grafikus Pest megye

online és offline grafikai anyagok szerkesztése, méretmutációk készítése,Webdesign, HTML tartalmak szerkesztése,nyomdai előkészítés,kreatív ügynökségekkel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus Pest megye

Kampányok kreatív elemeinek megalkotása, kidolgozása Grafikai feladatok Prezentációs anyagok készítése Digitális kampányok felületeinek grafikai ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE